StoryEditorOCM

Okončana potraga za 31-godišnjakom koji je u utorak nestao u Amsterdamu, pronašli su ga otac i brat: ‘Sve je u redu, vraćamo se kući!‘

Piše Iva Ivanac/Zadarski.hr
24. veljače 2022. - 09:55
Danijel Kapović, 31-godišnji pomorac podrijetlom s Pašmana koji je u utorak popodne nestao u Amsterdamu, pronađen je živ i zdravFenix Magazin

Danijel Kapović, 31-godišnji pomorac podrijetlom s Pašmana koji je u utorak popodne nestao u Amsterdamu, pronađen je živ i zdrav!

Tu vijest je za Zadarski.hr potvrdio njegov brat Leo Kapović koji je Danijela zajedno s ocem tražio po Amsterdamu.

- Pronašli smo ga ja i otac u srijedu navečer oko 23.30 sati. Pred nama je put doma, trenutno rezerviramo karte i to je sve što sada mogu reći, kazao nam je Leo koji je u srijedu popodne zajedno s ocem obilazio sve lokacije na kojima su zabilježene Danijelove bankovne transakcije.

Podsjetimo kako je Danijel nestao u utorak nakon talačke krize koja se odvijala u glavnom gradu Nizozemske kada je naoružani muškarac u Apple trgovini zatočio više osoba. Danijel se u tom trenutku našao ispred trgovine, a zbog toga ga je policija, zajedno s nekolicinom prolaznika, privela. Iz policije je pušten pola sata nakon, ali bez mobitela.

Njegov brat je kazao kako je on u srijedu ujutro preuzeo njegov mobilni uređaj i krenuo pretraživati mjesta za koje je vjerovao da bi se Danijel tamo mogao nalaziti.

Na kraju su Danijela, sami bez policije, pronašli njegov otac i brat.

29. travanj 2024 07:53