StoryEditorOCM
Šibeniknavratio premijer

Andrej Plenković posjetio Šibenik: susreo se s gradonačelnikom Burićem i sudjelovao na svečanosti u Amadria Parku

Piše Šibenski.hr
7. prosinca 2023. - 20:48
Svecanost urucivanja ugovora sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda plus u okviru Poziva Zazeli - prevencija institucionalizacije.  Niksa Stipanicev/Cropix

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske sudjelovao je danas na svečanosti uručivanja ugovora sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda plus u okviru Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije, koja se održala u Amadria Parku.

Uz projekt “Zaželi”, Plenković je sudjelovao i na otvorenju konferencije "Dani regionalnoga razvoja i EU fondova 2023”. te se tom prilikom susreo i sa šibenskim gradonačelnikom, Željkom Burićem.

- Zadovoljstvo mi je u Gradu Šibeniku pozdraviti g. Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske, uz čiju podršku smo ostvarili brojne gradske projekte. Grad Šibenik ima trajni zadatak promišljati potrebe građana i kvalitetno osmišljavati projekte, što se izvrsno nadovezuje na rad hrvatskih ministarstava koja, koristeći mogućnosti Europske unije, povlače Hrvatsku naprijed – objavio je Burić na svojoj službenoj Facebook stranici.

28. travanj 2024 23:31