StoryEditorOCM
ŠibenikBučno, veselo i mirno Silvestrovo

Dežurne službe bez značajnijih intervencija, a rađaonica šibenskog rodilišta još uvijek je prazna

31. prosinca 2017. - 23:22

Silvestrovska večer jest bučna i vesela, kako priliči zadnjem danu u godini, no protječe mirno, bez ikakvih značajnijih intervencija policije, vatrogasaca i Hitne pomoći, informacija je iz Centra 112.

Danas se dogodila prometna nesreća kod Vodica, kada je vozač automobilom udario u maslinu pored ceste i prošao s lakšim ozljedama, a liječničku se pomoć na broj 112 dosad tražilo najviše zbog lakših zdravstvenih tegoba poput probavnih smetnja ili poremećenog tlaka. Poželimo da na tome ostane i svu sreću i zdravlje našim budućim sugrađanima koji bi se mogli roditi u novogodišnjoj noći.

Oko 20.30 sati rađaonica je bila prazna, a na odjelu nije smještena ni jedna rodilja koja očekuje skori porod, izvijestio je dežurni liječnik dr. Aljoša Hočevar. No to ne znači, kazao je, da za pet minuta u rodilište neće stići neka buduća majka čije je čedo pod srcem odlučilo doći na svijet.

To se nikad ne zna, a prvorođeno dijete u Novoj godini, po dobrom običaju će posjetiti i darovati šibenski gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk. Oni će sutra ujutro posjetiti dežurne službe u gradu: vatrogasce, liječnike i osoblje Objedinjenog hitnog bolničkog prijema OB Šibensko-kninske županije, policijski Operativno-komunkacijski centar, Županijski vatrogasni operativni centar, DUSZ i Županijski centar 112.
 

01. lipanj 2024 20:47