StoryEditorOCM
ŠibenikDINO KARAĐOLE

Nakon velikog uspjeha knjige o 100 godina Jadrije, Turistička zajednica kreće u novi projekt - veliku i bogato ilustriranu monografiju grada Šibenika!

Piše Zdravko Pilić
29. ožujka 2024. - 16:35

Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika, koja je bila izdavač monografije ‘Jadrija naše mladosti: 100 godina kupališta Jadrija‘ autora Igora i Gorana Radina, izuzetno je zadovoljan obavljenim poslom. U svega mjesec dana otkako je u izlogu knjižare VBZ-a u Šibeniku, knjiga je zasjela na prvo mjesto najprodavanijih naslova u ožujku, a upiti za nju dolaze sa svih strana svijeta na kojima žive Šibenčani.

-‘ Naši sugrađani koji žive vani voljeli bi imati ovu knjigu u svojoj ‘veltrini‘, jer Jadrija je više od kupališta. Ona je obilježila živote brojnim generacijama Šibenčana, tako da njima fotografije koje su u knjizi – a brojne su - imaju funkciju obiteljskog albuma‘ – kazao nam je Karađole, koji ohrabren uspjehom ovog projekta priprema jedan još zamašniji. Riječ je o Monografiji grada Šibenika, bogato ilustriranoj, s osnovnim podacima o bogatoj prošlosti i sadašnjosti grada Šibenika, kakvu turisti i gosti Šibenika često traže, a kakve trenutno nema u ponudi, najavio nam je agilni direktor TZ grada Šibeniku. Uz napomenu, kako to ipak neće biti – sutra, no da odnekud valja krenuti.

29. travanj 2024 23:43