StoryEditorOCM
ŠibenikKaprije

Otkrivamo detalje uređenja šetnice na otoku šibenskog arhipelaga, evo koliko će koštati

Piše Šibenski.hr
4. rujna 2023. - 15:30

Grad Šibenik objavio je 1. rujna 2023. godine Poziv na dostavu ponuda za izgradnju šetnice na otoku Kapriju – faza I. Buduća šetnica bit će duga 260 metara, a procijenjena vrijednost radova, koji uključuju pripremne i zemljane radove te konstrukciju šetnice, iznosi 64.911,20 eura bez PDV-a.

U sklopu projekta bit će uređena postojeća te izgrađen dio nove trase šetnice, zajedno s vidikovcem. Prvi dio postojeće trase postojeća je staza s obostrano izvedenim suhozidima. Na ovom dijelu predviđa se izvedba armirano-betonske podloge, a trasa se prilagođava postojećem terenu uz maksimalno poštivanje očuvanja postojećeg stanja.

Radovi sanacije pomorskog dobra provode se u sklopu projekta „Izgradnja šetnice na otoku Kapriju - faza I”, koji su financirani sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske, odnosno Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u sklopu programa „Održivi razvoj jadranskih otoka“.

Kriterij za odabir ponude bit će najniža cijena, a rok za dostavu ponude je 8. rujna do 12 sati. Početak izvođenja radova je najkasnije 10 dana od potpisa ugovora, a rok za izvođenje je 45 dana.

03. svibanj 2024 11:19