StoryEditorOCM
ŠibenikPOČINJE ADVENTURA

Park Roberta Visianija od danas postaje centar događanja u Šibeniku! Donosimo vam program za cijeli vikend

Piše Šibenski.hr
1. prosinca 2023. - 16:02

Ugostiteljske kućice sa svojom bogatom i raznolikom ponudom slanih i slatkih blagdanskih delicija otvorene su danas od 16 sati, dok se Matija Cvek s Funkensteinsima na binu penje od 21 sat.

- S glazbenim programom nastavljamo već u subotu kada su na rasporedu dva koncerta! U podne plešemo uz kids from the sky, alternativni pop bend iz Križevaca čiji live nastupi pršte dobrom i živahnom energijom, a sami kažu da im je pozornica najdraže mjesto na svijetu! Potom navečer od 21 sat pozornicu preuzima bivša članica grupe Detour Gina Damjanović s pratećim bendom The GeeGee’s! Prognoza kaže, nema kiše večeras, a ni ostatak vikenda, temperature će biti ugodne što znači da na Adventuri guštamo potpuno opušteno – poručuju organizatori Adventure koja se ove godine održava u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, uz potporu Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika.

Uz vrhunski glazbeni program u Perivoju Roberta Visianija, ovaj vikend kreće i Arsenturica – omiljeni dječji sadržaj Adventure koji se ove godine održava u Kući umjetnosti Arsen.

U blagdanskom ruhu Arsenturice tako nam je i ovog prosinca Arsenov program za djecu Bubamarac, a kazališna udruga Virko za vikend je pripremila predstavu Mrazograd! Mali glumci povest će publiku u Arsenu u subotu u 11 sati u pravu zimsku avanturu, a u predstavi mogu uživati djeca od 3 do 10 godina, kao i odrasli u njihovoj pratnji!

- Predstava nam je rasprodana, ali još uvijek stignete ugrabiti ulaznice za novu izvedbu koja je na programu 9. prosinca ili pak za film Valdova priča inspiriran stvarnim događajima iz djetinjstva nekadašnjeg nogometaša Real Madrida Valda Lopesa koji gledamo u Kući umjetnosti Arsen u nedjelju u 11 sati – ističu iz Tvrđave kulture.

Tu je naravno i nezaobilazno klizalište na Poljani koje je otvoreno svakim danom od 9 do 23 sata!

- Perivoj Roberta Visianija od danas poprima poprimit onaj dobro poznati blagdanski štih uz pregršt dobre glazbe, odličnu gastro ponudu i dodatne Adventurine sadržaje! Kako bi bili u toku sa svim događanjima na Adventuri, pratite obavezno naš Facebook i Instagram, a cijeli raspored i satnicu pronađite na web stranici Adventure. Jedva čekamo zajedno GREENtati u Parku – poručuju organizatori šibenskog adventskog sajma Adventura.

05. svibanj 2024 05:21