StoryEditorOCM
ŠibenikHumanost na djelu

Prodajom tulipana, omiljenog cvijeta rano preminule novinarke Ane Rukavine, članice šibenskog i vodičkog SDP-a prikupile oko 4.400 kuna za rad istoimene zaklade

Piše Katarina Rudan
8. travnja 2017. - 18:29


Socijaldemokratski forum žena SDP Hrvatske danas je u cijeloj Hrvatskoj organizirao  humanitarnu akciju pod nazivom  „Omiljeni cvijet Ane Rukavine”. Prodajom tulipana, koji nisu imali cijenu već se davao dobrovoljni prilog, prikupljana su financijska sredstva za Zakladu Ana Rukavina, a dijeljeni su i promotivni materijali Zaklade.



Ovoj hvale vrijednoj  akciji pridružio se i Forum žena SDP-a Šibenik i Forum žena SDP-a Vodice, te su danas prije podneva žene prodavale tulipane na Trgu kralja Držislava (kod HNK Šibenik) i u ulici Ante Starčevića (kod Jadranske banke) u Šibeniku, te u Vodicama na tržnici. Kako neslužbeno doznajemo akcija je bila uspješna, a žene SDP-a zahvaljuju svima koji su se u akciju uključili, te svojim dobrovoljnim prilogom pridonijeli radu Zaklade.

- Prikupljeno je ukupno 4.392,90 kuna od toga u Šibeniku 2.142,90 a u Vodicama 2.250 kuna. Ovogodišnju akciju, podržale su i žene šibenskog HSS-a „Hrvatsko srce“ koje su se priključile prodajom uskrsnih dekoracija, a prihod također namijenile za Zakladu Ana Rukavina, stoji u priopćenju kojeg potpisuju predsjednice šibenskog i vodičkog Foruma žena SDP-a Ivana Vučenović i Mojca Bareša, te zahvaljuju svima koji su se u akciju uključili te svojim prilogom pridonijeli radu Zaklade.





 

06. svibanj 2024 14:49