StoryEditorOCM
ŠibenikVrhunski mentori

Šibenik Dance Festival donosi edukativne i zabavne plesne radionice za djecu i odrasle

Piše Šibenski.hr
17. lipnja 2024. - 09:15

Šibenik će i ovog ljeta rasplesati velike i male! Od 22. do 27. srpnja, zasjat će kao međunarodno odredište plesa, zahvaljujući Šibenik Dance Festivalu. Dok ćemo večeri provoditi uživajući u fantastičnim plesnim nastupima vrhunskih plesača i koreografa koji dolaze iz raznih dijelova svijeta, jutra su rezervirana za plesne radionice otvorene za plesače s iskustvom i djecu. Održat će se svakog dana između 9 i 14 sati u Sportskoj dvorani Miminac u centru grada i na postavljenoj pozornici Barone. Raspored radionica zainteresirani mogu pronaći na poveznici.

Kroz fantastične radionice, Šibenik Dance Festival postaje mjesto učenja, stvaranja novih ideja i dijeljenja sjajnih priča. Namijenjene su djeci i odraslima, održat će ih plesni stručnjaci iz nekoliko zemalja, a cijene kotizacija možete provjeriti ovdje. Istovremeno je moguće odabrati i više radionica te tako ostvariti popust na ukupnu cijenu, a prijave traju do 5. srpnja 2024.

image

Plesne radionice

SDF Summer Intensive radionički program rezerviran je za  učenike plesnih škola i plesače  sa iskustvom starije od 15 godina. Ovakve su radionice sjajna prilika polaznici poboljšaju plesne tehnike pod vodstvom poznatih koreografa koji su stekli međunarodna priznanja i dobili ovacije pred publikom diljem svijeta.

Da bi ljetni praznici bili još sadržajniji, organizatori Šibenik Dance Festivala nude mogućnost sudjelovanja i djeci od 5 do 15 godina, a plesno iskustvo nije nužno. Cilj je upoznati mlade od najranije dobi s prednostima plesa, potaknuti ih na kreativno izražavanje i promovirati tjelesnu aktivnost.

Ove godine, Šibenik Dance Festivalu pridružit će se poznati učitelji: Lali Ayguadé iz Španjolske, Vladyslav Detiuchenko i Veronika Rakitina iz Ukrajine, Stefaniya Georgieva i Kalina Georgieva iz Bugarske, Dušica Pejić iz Srbije i Josipa Lujanović iz Hrvatske.

image

Plesne radionice

image

Plesne radionice

image

Plesne radionice

image

Plesne radionice

image

Plesne radionice

 

21. lipanj 2024 21:31