StoryEditorOCM
ŠibenikI njima stiže zima

Šibenske šape pozivaju građane da pomognu psima u skloništu As Eka na Podima: uz vaše deke, šugamane i poplune lakše će preživjeti hladne noći

Piše Marija Lončar
7. siječnja 2024. - 12:27
 
Najavljeni val hladoće koji već polako hvata i Šibenik, potaknuo je Šibenske šape, udrugu koji potiču brigu za napuštene životinje da pozovu građanke i građane da pomognu napuštenim psima u šibenskom skloništu  As Eko. 
Volonteri Šibenskih šapa svoj su apel objavili na svom Facebooku kako bi svojim donacijama građani pomogli nesretnim životinjama da lakše prebrode hladne dane, a pogotovo hladne noći koje dolaze.
-Ukoliko imate starih deka, šugamana, lancuna,popluna, krevetića za pse koje više ne koristite, molimo Vas da odnesete u As Eko (industrijska zona Podi). Najavljuju veliku hladnoću, pa da psima u skloništu pokušamo bar malo olakšati. Štenci jako teško podnose hladnoću, pa da im bar malo pokušamo olakšati ovo zimsko razdoblje - apeliraju iz ŠIbenskih šapa.
Dakle, nema razloga za oklijevanje. Tople deke koje vama više ne trebaju lajavcima na Podima i te kako će doboro doći. A kada tako odete, možda biste mogli i razmisliti da nekome pružite i toplinu svog doma. Za stalno. Psi koje čekaju svoje ljude bit će vam zahvalni
27. travanj 2024 20:49