StoryEditorOCM
ŠibenikPredavanje TROKUT UREDA 22

Sljedeći tjedan Ivana Vudrag, stručnjakinja za računovodstvo i financije priprema čak dva predavanja

Piše PROMO
16. veljače 2024. - 00:00

U centru za poduzetništvo  i edukacije Trokut sljedećeg tjedna Ivana Vudrag, stručnjakinja za računovodstvo i financije priprema čak dva predavanja u sklopu Trokut Ureda 22.

U Trokutu su svjesni koliko je veljača važan mjesec za poduzetnike te već idući utorak,20.02., od 15 h čeka vas besplatno predavanje o udrugama, što je sve bitno znati prilikom osnivanja i predavanja godišnjih financijskih izvještaja za prošlu godinu te koje su sve novosti u 2024.

Za vlasnike obrta i sve one koji žele više znati o pokretanju istih,u četvrtak 22.02., od 15 h također će se održati besplatno predavanje gdje ćete imati priliku saznati sve važne informacije vezane za otvaranje i funkcioniranje obrta, koje su obveze za predaju godišnjih financijskih izvješća za 2023.g., ali i novosti za obrtnike u ovoj poslovnoj godini.

Trokut Ured 22 pokrenut je u cilju podrške i pružanja savjetodavnih usluga poduzetnicima, a u sklopu istog redovito se održavaju besplatna predavanja na teme iz poduzetništva.

Ivana Vudrag je u siječnju održala odlično predavanje na temu paušalnih obrta, a sljedeći tjedan će svoje višegodišnje iskustvo i znanje rado podijeliti za sve zainteresirane te svakako je uvijek spremna odgovarati na pitanja s ciljem da što sigurnije pokrenete i upravljate s vlastitim poslovanjem.

Svi zainteresirani se mogu prijavit na edu@trokut.eu

Više informacija o Trokut Uredu 22 možete naći na web stranici https://www.trokut.eu/.

27. travanj 2024 22:36