StoryEditorOCM
ŠibenikAjmo glasati

Vrtić Mali Mihovil na Jamnjaku u konkurenciji za Najljepši vrtić u Hrvatskoj: lajkovi važe jedino na web stranici Gradonačelnik hr.

Piše Šibenski hr.
12. lipnja 2024. - 15:11

Vrtić Mali Mihovil na Jamnjaku našao se u društvu 40 vrtića iz 23 grada i 16 općina koji se bore za titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj na portalu Gradonačelnik.hr.

Natjecanje se provodi na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr, a lajkovi vrijede samo na toj stranici, odnosno ne vrijede na dijeljenim objavama. Glasati možete od danas pa sve do srijede 19. lipnja u podne, kada će biti prebrojani i prekontrolirani lajkovi te proglašeni pobejdnici. - objavljeno je na stranicama Grada Šibenika.

Izbor se i ove godine provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić se bira na Facebooku i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Projekt portala Gradonačelnik.hr prepoznat je i u stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje koji su se u izbor uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izrađeni su kriteriji temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Inga Seme Stojnović, viša savjetnica za ravnatelje u predškolskim ustanovama u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik Gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

Glasati se može za više vrtića, a u zbrajanju glasova računat će se samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, u zbrajanju rezultata priznat će se samo lajkovi na objave na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr.

21. lipanj 2024 19:37