StoryEditorOCM
ŽupanijaKRAJ ERE

Legendarna primoštenska konoba nakon 24 godine zatvara vrata: ‘Teška odluka, svi smo tužni...‘

Piše Šibenski.hr
2. listopada 2024. - 11:35

Još jedno legendarno mjesto odlazi u povijest - Konoba Torkul u Primoštenu.

Razlog je odlazak u mirovinu njezinog vlasnika, Tomislava Bonjola, nakon pune 43 godine staža.

image

Konoba Torkul

Evo što je gospodin Bonjolo o tome napisao na Facebooku.

‘Dragi cijenjeni gosti, djelatnici i prijatelji Konobe TORKUL,

S skromnom zahvalnošću i teška srca najavljujem zatvaranje restorana Konoba TORKUL.

Ovo je bila vrlo teška i emotivna odluka i tako sam tužan što se opraštamo, nakon 24 godine, zatvorili smo svoja vrata u nedjelju, 29. rujna jer sam odlučio da je vrijeme da krenem dalje u sljedeće poglavlje života, a to je zaslužena penzija nakon 43 godine radnog staža.

Zahvaljujem se osoblju, bivšem i sadašnjem, što su bili dio restorana i što su pomogli da pružimo toliko divnih iskustava našim divnim gostima tokom tih godina. Neki od njih postanu obitelj.

Ne postoje riječi koje jasno izražavaju ljubav i zahvalnost koju osjećam prema našim gostima koji su nas toliko podržavali da održimo viziju živom. Neizmjerno hvala svima koji su ručali ili večerali s nama, bilo da ste godinama s nama ili ste nas tek nedavno pronašli. Zahvalni smo na vašoj kontinuiranoj podršci i odanosti, zaista smo ponizni i počašćeni što smo vam služili. Povjerili ste nam neke od vaših najdragocjenijih događaja i mnoge druge potpuno rutinske i ponekad, potpuno izvanredne trenutke.

Još jednom, moja najdublja zahvalnost uz najbolje i najiskrenije želje, nadam se da ćete ostati sigurni i brinuti jedni o drugima. Svi ćete mi jako nedostajati.

S poštovanjem i s toliko ljubavi.‘

02. listopad 2024 11:36