StoryEditorOCM
Županijaapel s prvića

Mjesnom liječniku nestala bicikla, ona mu je jedino prijevozno sredstvo

Piše K. G.
17. kolovoza 2024. - 15:27

Da je nekome ukradena bicikla, baš i nije neka vijest. Međutim, u ovom slučaju ne radi se o običnoj bicikli. Ovaj put nestala je bicikla liječnika s otoka Prvića, a ona je njemu nužna.

Stoga su iz Mjesnog odbora Prvić Luka poslali apel koji prenosimo u cijelosti:

- Izgubljena, otuđena, nestala bicikla našeg otočnog doktora. Molimo sve ako su je vidjeli, ako znaju gdje je da nam jave.

Jako nas žaloste ovakve situacije jer je Prvić oduvijek sigurno mjesto. Bicikle znaju nestajati, ali u većini slučajeva se radi o prijekoj nuždi kad netko kasni na brod ili negdje žuri ili je "posudi" od točke a do b i bicikle nađu put do svog vlasnika pa se nadamo da će i sad.

Nadamo se da svi shvaćaju težinu ove situacije kad se radi o bicikli doktora koji živi u Šepurini i bicikla mu je nužno prijevozno sredstvo, pogotovo po ovim vrućinama. Doktor kao takav je nužnost i potreba na našem otoku s pretežno starijim stanovništvom, a olakotno je što imamo nekog tko baš živi ovdje pa makar i privremeno. Molimo sve koji su vidjeli biciklu i znaju gdje se nalazi da nam jave- napisali su iz Mjesnog odbora Prvić Luka na svojoj Facebook stranici.

15. rujan 2024 02:47