StoryEditorOCM
ŽupanijaNakaze, nakaze

Povici kojim je Anna Dujić vrijeđala vatrogasce nisu zaboravljeni. Glazbenik na koncertu nosio majicu s natpisom podrške

Piše M. L.
25. kolovoza 2024. - 19:40
Neda i Anna Dujic, majka i kći koje su vrijeđale vatrogasce gašenja tijekom velikog požara u skradinskom zaleđu

Jeste li zaboravili Annu i Nedu Dujić, kći i suprugu šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, bivšeg skradinskog gradonačelnika, koje su prije nepunih mjesec dana dok je bjesnio veliki požaru skradinskom zaleđu vikale i vrijeđale vatrogasce? Pri tom je kći Anna vatrogascima, među ostalim, vikala "nakaze, nakaze", a sami vatrogasci kasnije su se na društvenim mrežama koristeći te atribute, šalili na svoj račun. 

Grozni povici Anne Dujić, koja se kasnije posipala pepelom i tvrdila da je tako reagirala jer je bila u šoku zbog svega što se događalo, brzo su, međutim, postali i svojevrsni slogan podrške svoj požrtvovnosti ti zalaganju vatrogasaca koji su se i kasnije ne samo u Šibensko-kninskoj županiji nego i diljem Jadrana borili s požarima.

I taman kada čovjek pomisli kako je ta priča, koja je danima punila medijske stupce, pomalo zaboravljena, podršku šibenskim vatrogascima odlučio je dati jedan zadarski bend. Riječ je o Alergiji koja je sinoć imala koncert u Zadru, a član grupe imao je majicu s natpisom "nakaze 193". Na svom Facebook podršku glazbenika svim vatrogascima i vatrogasckinjama profilu prenijeli su i Vatrogasci 123.

13. rujan 2024 13:45