StoryEditorOCM
Županijajedan član, jedan glas

Promjene u vrhu kninskog i drniškog HDZ-a: Robert Marić i Niveska Vlaić preuzeli kormilo stranke, Cukrov Desto bez protukandidata u Vodicama

Piše Šibenski.hr
19. listopada 2021. - 18:11

Šibenski gradonačelnik Željko Burić na nedavno završenim unutarstranačkim izborima smijenio je Nediljka Dujića na poziciji predsjednika Županijskog HDZ-a.

Izabrana su i četiri potpredsjednika stranke. Iz Burićevog tima tu su načelnik Promine Tihomir Budanko, ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić i dogradonačelnik Danijel Mileta. Četvrti  potpredsjednik je ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica.

Osim na razini županije, biralo se i novo vodstvo stranke u gradskim organizacijama. U Šibeniku je premoćnu pobjedu odnio Paško Rakić, a evo kako su ostalim gradovima županije glasovali članovi HDZ-a:

U Kninu je tako oko 1600 članova stranke imalo mogućnost birati predsjednika i potpredsjednike gradske organizacije, a to pravo su ostvarila 434 člana. Novi predsjednik kninskog HDZ-a je Robert Marić sa svojim zamjenicima Josom Bajanom, Antom Dujićem i Katarinom Požar.

U Drnišu je isto došlo do smjene. Dugogodišnja tajnica lokalnog HDZ-a Niveska Vlaić nova je čelnica Gradskog odbora HDZ-a Grada Drniša, a potpredsjednici su Tomislav Dželalija, Ante Galić i Frane Cigić.

U Vodicama Ante Cukrov Desto samo je potvrdio svoj reizbor, jer je na izborima bio bez protukandidata.

19. travanj 2024 15:56