StoryEditorOCM
ŽupanijaJavna zahvala

Stručno i brzo: Sudionici prometne nesreće kod skretanja za Jadriju skidaju kapu Hitnoj pomoći, vatrogascima, ali i građanima

Piše šibenski.hr
6. rujna 2021. - 09:10

Na našim stranicama obično objavljuemo kritike građanana rad ustanova i institucija. Konačno, evo prigode i za jednu javnu zahvalu.

Na našu adresu obratili su se unesrećeni u sudaru koji se dogodio u četvrtak na Jadranskoj magistrali između Šibenskog mosta i Vodica, točnije u blizini skretanja za Jadriju. Podsjetimo, sudar je skrivio pijani 37- godišnjak vozeći Škodu šibenskih tablica. On je prešao u suprotni trak i udario u nadolazeće Peugeot zagrebačkih tablica u kojem su se nalazile četiri osobe.

Svih pet osoba iz oba automobila završili su u šbenskoj bolnici:

- Zahvaljujemo JVP Vodice i HMP Vodice koji su izašli na teren nakon prometne nesreće koja se dogodila 02.09.2021.u 16:25 na cesti D-8,  na relaciji Vodice-Šibenik kod skretanja za Jadriju. Zahvaljujemo na stručnoj i brzoj pomoći. Osobito se zahvaljujemo putnicima osobnih automobila koji su naišli na nesreću i  pomogli pri pružanju prve pomoći- stoji u javnoj zahvali koju potpisuju Nikša Šarlić, Nataša Šarlić, Jasna Vuković i Emira Čudić.

19. travanj 2024 20:33