Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Visokom školom za menadžment i dizajn Aspira iz Splita organizira i sufinancira edukativne radionice za ugostitelje na području grada Vodica.
Radionice su namijenjene svima koji tijekom svoje profesionalne karijere žele nadograđivati svoja znanja i vještine.
Radionice "Kreativno korištenje autohtonih namirnica u suvremenom kulinarstvu" i "Sommelier - suvremene tehnike sljubljivanja hrane i vina" počinje 6. i 7. veljače u restaurantu Makina, a trajat će od 09 do 16 sati.
Radionica "Sommelier - suvremene tehnike sljubljivanja hrane i vina" održat će se 13. i 14. veljače u restoranu Šimun.
Kako doznajemo od Anite Franin Pečarica, dir. Ureda TZ Vodice trenutno je prijavljeno 11 polaznika, a mjesta ima još.
Sve dodatne informacije dostupne su u TZ grada Vodica, kontakt: Anita Franin Pečarica, direktor ureda, e-mail: info@vodice.hr
StoryEditorOCM
ŽupanijaVodice
Ugostitelji se educiraju o izvornim namirnicama i suvremenim načinima sljubljivanja vina i hrane
1. veljače 2017. - 14:51
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....