StoryEditorOCM
Obalaode baćo u nautičare

Splitski HDZ-ovac Bačić nakon diplome ratnika hoće postati direktor u ACI-ju. Sam nam je to potvrdio...

Piše Zoran Šagolj
26. rujna 2024. - 12:06
Bačić nam je u telefonskom razgovoru potvrdio nam je svoju kandidaturu za direktorsko mjesto u ACI-ju (na fotografiji u vojarni Josip Jović u Udbini)Jakov Prkić/Cropix

ACI, najveći nautički lanac na Jadranu, na pragu je novog kadrovskog pojačanja. Veliku želju zasjesti na čelo njihove  trogirske marine ima Ante Bačić zvani Baćo, splitski HDZ-ovac, kojim su se već u nekoliko navrata bavili mediji.

Sam Bačić, nakon što se kao gotova stvar proširila vijest među zaposlenima u ovoj državnoj tvrtki, kao i stranačkim kuloarima, u telefonskom razgovoru potvrdio nam je svoju kandidaturu za direktorsko mjesto u ACI-ju.

– Nešto smo pričali, ali ništa još nismo dogovorili. Vidjet ćemo što će biti. Zašto vas to toliko interesira? – uzvratio nam je Bačić protupitanjem.

– Kažem nešto smo pričali, ali ne mogu o detaljima. Ima još 10 koraka za napraviti – dodao je.

Vi se očito ne bojite ovog izazova, iako nikada niste radili u nautičkom biznisu, a i trogirska marina je vruć krumpir s obzirom na sve što se oko nje godinama događa?

– Nikada! Gdje ću se bojati?! Znanja imam i spreman sam. Čuo sam za neke stvari koje su se dolje događale, ali ništa detaljno. Prije mog imenovanja ima još toga za napraviti. Pričao sam s par ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 12:09