StoryEditorOCM
Obalasuhe špine

Sutra ujutro pola Solina ostaje bez vode, sve do popodne! Iz ‘Vodovoda‘ su osigurali cisterne, ovo im je lokacija

Piše Split SD
28. kolovoza 2024. - 20:49

Iz "Vodovoda i kanalizacije" obavještavaju potrošače vode na području Solina i to one koji žive u ulicama Gašpini, Don Frane Bulića, Mosećka, Topini, Don Lovre Katića, Sesartići, Frankopanska, Kardinala Franje Kuharića, donji dio Ulice kneza Trpimira, dio ulice Zgon, Poljaci, Livanjska i dio Kliškog puta da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom dana 29.kolooza (četvrtak) od 8 do 15 sati.

image
Vojko Bašić/Cropix

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže.

Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjetI tečenja - navode u ovoj komunalnoj tvrtki uz napomenu da će se auto cisterne za pitku vodu nalaziti kod vrtića u Ulici don Lovre Katića kod 52a.

image
Damir Krajač/Ilustracija/Cropix

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti pozivnom centru "Vodovoda i kanalizacije" na broj: 021 545 900, ili vodovodnoj mreži Solin na 021 210 700.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 22:29