StoryEditorOCM
Obalacesta zvana čežnja

VIDEO Vozač zorno pokazao kako izgleda obilazak vječite kolone na izlazu iz Splita: ‘Ja sam samo jedan od patnika...‘

Piše Županija SD
21. rujna 2024. - 17:39

Iznerviran i ogorčen svakodnevnim putešestvijama i kašnjenjima, jedan naš čitatelj je odlučio zorno pokazati kako izgleda pokušaj zaobilaženja vječite kolone koja je svaki dan i tako već godinama stvara nba potezu od hotela Lav do križanja TTTS - Stobreč

- Nakon članka u Slobodnoj o još jednom od bezbroj obećanja naših vlasti o skoroj izgradnji ceste zvane čežnja tj. brze ceste Omiš - Split, odlučio sam Vam poslati video koji najbolje dočarava "ljepote" vožnje po bespućima Podstrane da bi se obišla konstantna kolona i čep koji se stvara na magistrali od pravca prije hotela Lav pa do križanja TTTS-Stobreč.

Ministar Butković tvrdi da je aktivna cesta Solin-Split-Omiš?! Poslušajte što govori... I ne pretječite u koloni!

Molim Vas da ga objavite i pokažete svima, a pogotovo našim vlastima, ministru Butkoviću i HDZ-u koji tu cestu obećavaju još od 1991. a prije njih bivše vlasti još od 1971. Nama stanovnicima Općina Dugi Rat i Podstrana ovo je svakodnevnica u kojoj gubimo živce i vrijeme te uništavamo svoja teško stečena vozila.

image
Nikola Brboleža/Ilustracija/Cropix

Tko doživi brzu cestu Split - Omiš, pričat će. Nažalost, bojim se da mnogi od nas neće. A u međuvremenu se drugi gradovi na Jadranu razvijaju i rješavaju svoje infrastrukturne probleme uz pomoć države koje je izgleda samo Splitu maćeha.

Ja sam samo jedan od velikog broja patnika koji svaki dan moraju voziti ovom cestom i snalaziti se kako znaju i umiju da stignu na vrijeme na posao, u bolnicu itd - požalio nam se u mailu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 17:40