StoryEditorOCM
OtociEMOTIVAN OGLAS

Apel mlade obitelji na Visu udara gdje najviše boli: ‘Ako biste nama prodali kućicu s vrtom ili zemljište...‘

Piše Frano Kiso
29. kolovoza 2024. - 23:45

Već i ptice na grani znaju kako je šizofreno stanje na domaćem tržištu nekretnina, a to se posebno odnosi na zlatne kvadrate na našoj obali koje su pokupovali inozemni kupci i bogati poduzetnici koji svaki slobodan milimetar prenamjenjuju u turističke svrhe.

Zato ni ne čudi da mlade obitelji muku muče s pronalaskom stambene jedinice i često su prisiljeni otići iz Dalmacije kako bi pronašli suvislu nekretninu za pristojan iznos. Ta poražavajuća demografska kretanja uobličena su u oglasu jedne mlade obitelji koja je na Visu zalijepila oglas u kojem traže pomoć pri kupnji zemljišta.

- Ako biste prodali zemljište ili nekretninu domaćima i u interesu vam je da otok ne postane devastiran i preizgrađen, mladi par traži zemljište, zemljište s okućnicom ili kućicu s vrtom na Visu. Za kupnju, osobne potrebe i moguće preseljenje na otok - piše na improviziranoj oglasnoj ploči s priloženim kontakt brojem.

image

Oglas mladog para

Privatni album

Pa, ako želite usrećiti mladi par i imate komad zemlje na Visu, svakako im se javite i pomozite da se nasele na ovaj otočki raj usred Jadranskog mora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:00