StoryEditorOCM
OtociA LIPOTE

Želite postati vlasnik velikog i prekrasnog maslinika od čak 24307 m² na Braču? Evo koja je cijena

Piše SPLIT SD
16. kolovoza 2024. - 12:11

Želite promjeniti život ipostati vlasnik maslinika na dalmatinskom otoku?

- Prodaje se prekrasan maslinik u zaleđi Postira (Veli Brig), s pogledom na more, na brdu iznad uvale poznate pješčane plaže Lovrečina.

Maslinik je površine 24307 m². Na zemljištu se nalazi oko 200 održavanih stabala maslina, starih i mladih. Maslinik je u potpunosti zasađen te masline svake godine imaju prinos.Također, postoji i nešto smokava i čermini. Tu je i betonska gustirna.

image

FB, PRIVATNI ALBUM

Maslinik je ograđen suhozidom i žičanom ogradom. Ulaz je s poljske ceste s koje postoji put prema parceli. Nova ogradna vrata su napravljena od čelika i dva kamena stupa. Ulaz je prostoran i može se voziti unutra s vozilom više kategorije npr. kombi. Masline su raspoređene tako da skoro sve imaju pristup automobilom što je jako važno kada dođe do berbe.

Maslinik je udaljen preko 1000 metara od morske obale što omogućava građenje stambenog objekta do cca 400m2 cc prema specifikacijama prostornog plana Općine Postira. Dokumentacija uredna i bez tereta. 17 Euro m2 - navodi se u oglasu objavljenom u FB grupi Nekretnine na moru Hrvatska (prodaja/kupnja/najam).  Cijena maslinika je 413.219 eura. 

A ukoliko ste zainteresirani možete se javiti OVDJE

image

FB, PRIVATNI ALBUM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 14:01