StoryEditorOCM
SplitNOVI NATJEČAJ

Evo posla. Splitski Dom za starije traži čak 27 radnika: većina poslova je na neodređeno, bacite oko na natječaj

Piše A. P.
30. kolovoza 2024. - 08:07

Dom za starije i nemoćne osobe Split traži 27 zaposlenika. Dom za starije i nemoćne djeluje na tri lokacije, u Splitu u Vukovarskoj ulici i na Zenti, a na Hvaru u Starom Gradu.

Na neodređeno vrijeme traže pet medicinskih sestara/tehničara u dislociranom objektu u Starom Gradu na Hvaru uz osiguran smještaj.

Što se stručnih uvjeta tiče, potrebno je srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru/tehničara, odobrenje za samostalan rad i poznavanje rada na računalu, a probni rad je dva mjeseca.

Na Hvaru su im potrebne i dvije njegovateljice na određeno vrijeme. Osiguran je smještaj, a od stručnih uvjeta traži se završeno osnovnoškolsko obrazovanje i tečaj za njegu, tri mjeseca radnog iskustva te psihofizička sposobnost i komunikacijske vještine. Probni rad je mjesec dana.

U objektima u Splitu potrebno im je 15 medicinskih sestara/tehničara na neodređeno vrijeme.

Probni rad je dva mjeseca, a od stručni uvjeta traži se: srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru/tehničara, odobrenje za samostalan rad i poznavanje rada na računalu.

Na neodređeno vrijeme u objektima u Splitu traže i pet njegovateljica.

Od stručnih uvjeta traži se završeno osnovnoškolsko obrazovanje i tečaj za njegu, tri mjeseca radnog iskustva te psihofizička sposobnost i komunikacijske vještine. Probni rad je mjesec dana.

Natječaj za radna mjesta objavljen je u srijedu, 28. kolovoza.

- Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja te dokazom da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, dostavljaju se u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama, na oglasnim pločama ustanove i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te na web-stranici, na adresu Doma za starije i nemoćne osobe Split, Ivana pl. Zajca 2.

Nepravovremene prijave i prijave bez priloženih dokaza o ispunjavanju uvjeta natječaja, neće se razmatrati - naveli su iz Doma za starije i nemoćne osobe Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:41