StoryEditorOCM
Splitčovjeka veseli

Mala utjeha za putnike splitskog Prometa; od sutra pojeftinjuju karte kupljene kod vozača, ovo su cijene za veće gradove

Piše Split SD
30. rujna 2024. - 17:47

Iz splitskog Prometa obavještavaju putnike kako je danas, posljednjeg dana rujna završeno razdoblje privremenog poskupljenja dijela pojedinačnih karata kupljenih kod vozača te se one od 1. listopada vraćaju na vrijednosti koje su vrijedile prije privremenog poskupljenja.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Privremena mjera ostvarila je pozitivan učinak, rezultiravši s više od 400 tisuća manje prodanih karata kod vozača u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, čime se smanjilo opterećenje na naše vozače i ubrzao ulazak putnika.

Napominjemo da su karte kupljene putem drugih kanala prodaje, kao što su web stranica, mobilna aplikacija, kartomati i naša prodajna mjesta i dalje dostupne po povoljnijim cijenama. Pozivamo sve putnike da nastave s praksom kupnje karata izvan autobusa - navode u splitskom javnom prijevozniku.

image
Joško Šupić/Cropix

Tako za putnike iz Splita cijena karte kupljene kod vozača od 1. listopada iznosi opet dva eura, a bila je tri, za solinske putnike je 2,50 a bila je 3 eura, za Omišane je 4 umjesto 4,50 eura, dok će putnici iz Kaštela plaćati 3 umjesto 4 eura, a Trogirani 4 umjesto 4,5 eura.

Detaljan cjenik putnih karata možete pronaći OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 17:48