StoryEditorOCM
Splitu sklopu sajma ‘gast 2012.’ promovirana proizvodnja zdrave hrane, a marica jakoliš, poljoprivrednica iz bile vlake kod stankovaca, ispričala nam je svoju priču

OLOVKU DALA ZA MOTIKU Marica Jakoliš: U 53. godini počela sam se bavit poljoprivredom i guštam

Piše PSD.
26. ožujka 2012. - 23:22

Denis KRNIĆ

Umak od smokava

− U umak od smokava ide, naravno, zdrava i čista smokva, potom ocat, šećer, kapula, paprika, suvice i mirodije koje su moj tajni recept − uz osmijeh kaže Anka Burić, koja jedina na Jadranu proizvodi umak od smokava, to još jedno skriveno blago dalmatinske gastronomije.

...

Jabuka sa ‘zelenjavom’

Ankica Dedić iz Udruge “Zrno” pripremala je jučer naizgled nespojive kombinacije – sok od blitve i banane, sok od blitve i jabuke, kao i sok od krumpira. Pravi je hit u zdravoj prehrani, kako nam je kazala, kombinirati jabuku sa svom “zelenjavom”. Sudeći po reakcijama posjetitelja, Ankica je pogodila u sridu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 04:45