StoryEditorOCM
SplitSTROGE MJERE

Policija zbog splitskog Pridea u subotu uvodi novu prometnu regulaciju: ‘U potpunosti ograničavamo i sve snimamo...‘

Piše SPLIT SD
5. srpnja 2024. - 20:10

U subotu će se održati 13. po redu splitska Povorka ponosa, a okupljanje sudionika počinje u 17 sati u Đardinu. Sama povorka kreće sat vremena kasnije te prolazi uobičajenom rutom kroz centar grada - Ulica kralja Tomislava, Marmontova, Ilićev prolaz, Pjaca, Voćni trg, Riva, Hrvojeva ulica.

Splitska policija je zbog toga poslala priopćenje u kojem su pojasnili na koji će se točno način regulirati promet u užem centru grada gdje će se kretati povorka.

- Na dan održavanja javnog okupljanja "Split Pride 2024" policijski službenici će nadzirati poštuje li se u Zagrebačkoj ulici u Splitu, u potpunosti, ograničenje prometovanja svim vozilima osim vozila javnog gradskog prijevoza i vozila s dozvolama - navode te dodaju da će sve skupa biti pokriveno kamerama.

image


 

Nikola Vilić/Cropix

- Policijski službenici će snimati prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima. Pozivamo građane da poštuju upute i smjernice policijskih službenika u prometu i na terenu - zaključuju.

image



 

Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 20:13