StoryEditorOCM
Splitstiže kao zamjena

Poznata splitska faca i vrsni stručnjak stiže u splitsko Gradsko vijeće! Zamijenit će vijećnika Galića

Piše Sandra Barčot
22. listopada 2024. - 10:33

Nešto više od sedam mjeseci prije lokalnih izbora, treće nedjelje u svibnju mjesecu 2025., godine, u splitskom Gradskom vijeću slijedi zamjena vijećnika.

Aktualni vijećnik stranke Most Tihomir Galić, zahvaljuje se stranci na povjerenju i napušta gradski parlament, a na njegovo mjesto dolazi poznalo lice iz grada.

- U ponedjeljak navečer je koordinacija Mosta, izabrala novog člana Gradskog vijeća, a to je Gvido Piasevoli. Danas, utorak, će se obaviti i pravna procedura, protokolirat će se izjava o prihvaćanju dužnosti – doznajemo iz splitske podržnice Mosta, stranke koja je “uvela” dosta mladih u političko djelovanja, pa je njihov povjerenik za Dalmaciju Omišanin Milan Perišić, inače i mladi županijski vijećnik Mosta u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije.

Uz naravno dvoje najprepoznativijih članova Mosta, a to je aktualni sinjski gradonačelnik, županijski vijećnik i saborski zastupnik Miro Bulj, koji je i u utrci za predsjednika države, te drugog saborskog zastupnika Mosta a to je Ante Kujundžić, inače bivši načelnik Općine Podbablje.

Što se “Mostovog” novog gradskog vijećnika tiče, Splićani Gvida Piasevolija znaju kao vrsnog stručnjaka za prirodu, poglavito ptice, agilnog djelatnika županijske Javne ustanove More i krš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 10:34