StoryEditorOCM
Splitipak se kreće

Splitski HDZ-ovac pohvalio se da su Split i Omiš korak bliže jedno drugom: ‘Nekada zna biti sporo, ali dozvola je tu...‘

Piše SPLIT SD
4. srpnja 2024. - 15:18

Ivica Budimir, gradski vijećnik HDZ-a na svojem Facebook profilu objavio je kako je ishođena lokacijska dozvola za dionicu brze ceste do Omiša, od TTTS-a do Dugog Rata.

- Nekada zna biti sporo, ali lokacijska dozvola je tu, novac je osiguran i obilaznica je projekt koji će se dogoditi.

Upravo zato, lokacijska dozvola za dionicu TTTS - Dugi Rat je najveća vijest za građane Splita i okolice, a ostale faze projekta su u realizaciji ili u završnoj fazi dokumentacije.

Ima i onih jalnih kojima je žao, a njihova predvodnica je zagrebačka zastupnica Puljak koja kaže da će se ovom dinamikom projekt realizirati 2080. To bi bio scenarij da projekt vodi njen “stranački kolega” gradonačelnik Splita koji je u svom mandatu realizirao nula metara novih cesta u Gradu Splitu, dok HDZ na prometnom rasterećenju splitske aglomeracije ima konkretne rezultate, a najbolje tek slijedi.

Da mislimo na naš grad, pokazuje i inicijativa za izmjenom zakona kojom će biti ubrzan nastavak gradnje Vukovarske (i ostalih gradskih cesta) - naveo je Budimir, te poslao poruku saborskoj zastupnici Marijani Puljak.

Danas smo svjedoci javnog ruganja Marijane Puljak, osobe koja očigledno zna samo kolika je kamata od EIB-a, a o projektu Žnjan i dalje ne zna kako će se zatvoriti financijska konstrukcija, dok o planiranju i pripremi projekata u Splitu dovoljno govori činjenica da će sljedeći gradonačelnik morati započeti svaki projekt i GUP iz početka.

Ostaje jedino poručiti zagrebačkoj zastupnici da nas manje od godinu dana dijeli od izbora kada ćemo im ponudit poziciju za volontiranje u gradu kako bi nadoknadili štetu načinjenu Splitu - zaključio je. 

image
Facebook/Screenshot
image

Lokacijska dozvola...

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 15:19