StoryEditorOCM
Splitaj super

U ‘Prometu‘ odahnuli, laknut će i Splićanima: na natječaj za vozača već se javilo 40 ljudi, ovako su ih privukli...

Piše SPLIT SD
30. svibnja 2024. - 21:54

Uspješno je okončana promotivna kampanja splitskog "Prometa" pod nazivom "I posao. I kategorija.", kojom je ova tvrtka nastojala privući buduće vozače i vozačice. Kampanja je bila uspješna, što najbolje pokazuje i podatak o ukupno 40 prijavljenih kandidata koji svoju poslovnu karijeru žele graditi u ovoj gradskoj tvrtki.

Nakon inicijalnih testiranja izabranim kandidatima "Promet" će financirati izobrazbu za D kategoriju, a završetkom stručnog osposobljavanja javni gradski prijevoz bit će bogatiji za barem za 20-ak novih vozača i vozačica.

Ovom kampanjom splitski "Promet" nastojao je privući sve zainteresirane građane koji nemaju D kategoriju, a u potrazi su za stabilnim radnim mjestom.

Osim kandidata i kandidatkinja koji su tek na početku svoje vozačke karijere, iz "Prometa" ističu i otvoreni natječaj za zapošljavanje vozača i vozačica koji već imaju položenu D kategoriju.

- Uz siguran posao i flotu modernih autobusa, svi zainteresirani mogu računati na beneficirani radni staž, stimulativna primanja, bonuse i nagrade, uvećan godišnji odmor i niz drugih pogodnosti – poručuju iz "Prometa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 07:03