Pamtit će se ova jesen u Imotskom polju, bez obzira na sušu koja je ovo ljeto udarila po Imotskoj krajini. No, dvije kiše koje su pale u idealno vrijeme, tamo početkom i sredinom ljeta, po tvrdnjama vinara i vinogradara bez obzira što i nisu bile obimne, doprinijele su tome da će ovogodišnja berba grožđa u Imotskom polju biti upamćena po dobrome. Upamćena, tvrde vinogradari, po količini, ali i po kvaliteti grožđa.
Ovih dana sve vrvi po vinogradima. Upravo zbog najavljenog dobrog i kvalitetnog uroda čini nam se i da je više ljudi u berbi, i da su veseliji.
Nastavlja tradiciju
– Upravo je to tako – veli nam Ante Šimunović, novopečeni inženjer agronomije, smjer vinogradarstvo i vinarstvo, koji je praktički sa završnog ispita na fakultetu Mediteranskih kultura u Splitu, u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....