StoryEditorOCM
Splitradno vrijeme

Blagdansku spizu u splitskim dućanima obavite još sutra, na Uskrs su svi zatvoreni. Spas u ponedjeljak je ova trgovina

Piše A. P.
29. ožujka 2024. - 17:28

Produženi blagdanski vikend je pred nama, a mi smo odlučili provjeriti kako će raditi trgovine u slučaju da ste nešto zaboravili kupiti. Na Veliku subotu trgovine će biti otvorene prema regularnom radnom vremenu. 

Trgovački centar Joker na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvoren. Za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak kineski restoran Yun će raditi od 9 do 21 sat, dok će McDonald‘s za Uskrs raditi od 14 do 23 sata, a za Uskrsni ponedjeljak od 10:30 do 23 sata.

Trgovački centar Mall of Split na Veliku subotu radit će od 9 do 21 sat, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvoren. Interspar u sklopu Mall of Splita u subotu radti od 8 do 21 sat, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi. 

Trgovački centar City Centar One na Uskrs neće raditi, iznimka su Ljekarna Varoš koja će raditi od 9 do 21 sat, Admiral City Split – radi od 0 do 24 sata, McDonald’s – radi od 14:30 do 23 sata – samo kanali Take Away i Delivery.

image

Nijemci su šokirani cijenama u svojim trgovinama

Twitter/Screenshot

Na Uskrsni ponedjeljak u City Centru One samo će raditi Cineplexx – od 15 do 22.30 sati, Ljekarna Varoš – radi od 9 do 21 sat, Admiral City Split – radi od 0 do 24 sata, Karting Arena Split – radi od 11 do 22 sata, McDonald’s – radi od 11 do 23 sata – samo kanali Take Away i Delivery te KFC – radi od 9 do 23 sata – samo kanali Take Away i Delivery.

image
Ante Čizmić/Cropix

Lidlove trgovine neće raditi na Uskrs niti na Uskrsni ponedjeljak, kao ni Kauflandove.

Odabrane Tommy prodavaonice će u Velikom tjednu, iznimno, raditi do 22 sata, a kako radi vama najbliža provjerite na linku. Tommy prodavaonice na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak neće raditi, kao ni dva splitska trgovačka centra Plodine.

Iz Konzuma su pozvali kupce da isplanirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme jer povodom blagdana na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak njihove prodavaonici i webshop neće raditi. U subotu, 30. ožujka, Konzumove prodavaonice će raditi prema regularnom radnom vremenu. 

Poslovnice Ribole će na Uskrs biti zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak bit će otvorena samo poslovnica na adresi Gat Svetog Duje od 7 do 21 sat. 

image
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:47