StoryEditor
SplitKOMENTARI

Direktori o smjenama; Lukša Regjo: To je već najavljeno. Dražen Delić: Ponosan sam na odrađeno, tvrtku ostavljam u plusu. Zuanić: Ne radi se o smjeni, ističe mi mandat

Piše Ana Franić
14. rujna 2021. - 21:58

Nakon informacije da su za sljedeći utorak zakazane sjednice Skupština "Čistoće", "Splitske obale" i "Stano-uprave" na kojima bi trebali biti smijenjeni redom direktori Lukša Regjo, Dražen Delić i Ante Zuanić, dobili smo i njihova očitovanja.

Regjo nam je kratko komentirao da nije iznenađen najavljenom sjednicom Skupštine jer je takav rasplet događaja i očekivao, odnosno da je to već odavno najavljeno.

- Ponosan sam na sve odrađeno i tvrtku ostavljam u plusu. Normalno je da nova vlast stavlja svoje ljude. Novom direktoru želim sreću i puno radnog uspjeha - rekao nam je Dražen Delić.

Ante Zuanić je imao ponešto drugačiju retoriku.

- Želim samo kazati da se ne radi ni o kakvom smjenjivanju direktora “Stano-uprave” već jednostavno o isteku mandata početkom studenoga 2021. i legitimnom pravu novog čelništva garada Splita da raspiše natječaj i izabere novog direktora.

Ističem da je za mene već otprije poznato da ionako odlazim i mirovinu. Novoj upravi želim sve najbolje u radu u firmi koju ostavljam u pozitivnom stanju po svim oblicima - poručio je Ante Zuanić.

item - id = 1127348
related id = 0 -> 1127263
related id = 1 -> 1127247
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2021 22:03