StoryEditorOCM
SplitPUNE RUKE POSLA

Djelatnici Hitne imaju sve više posla. Muškarac zadržan zbog intoksikacije, prenijeli ga na nosilima do šatora

Piše Ivana Kapetanović,
Božidar Lončar
7. srpnja 2023. - 23:29

Prva večer Ultra festivala Split ne prolazi nažalost bez intervencija hitnih služba. Svratili smo do šatora za pružanje Hitne pomoći. Kažu nam kako su do sada imali 15-ak slučajeva.

Dubravko Šola, voditelj Hitne medicinske službe na Ultri, kazao nam je kako su dosad imali 15-ak intervencija, i naglašava kako su sve bile sitnije.

image

SD

-Zadovoljan sam za sada. Najviše uganuća, posjekotina, sitnih rana, alergija. Preporučio bih im da uživaju kao do sada i da budu umjereni u konzumiranju alkohola. Zasad je bilo 5-6 intoksikacija, ali još je prerano za takve intervencije.

image
I.K., B.L.

Jedan Španjolac je zatražio medicinsku pomoć. Načuli smo kako su on i društvo pili alkohol prije dolaska na festival. Na kratko su ga dignuli na noge, međutim morali su ga opet polegnuti. Djelatnik Hitne pomoći ga pregledava, no partijaner izgleda intoksiciran dok ga nose na nosilima do šatora.

Ženska osoba je puštena zbog rana na nogama, dok je muškarac u šatoru zadržan zbog intoksikacije alkoholom. Međutim, vratio se među partijanere uskoro. Nitko nije dulje zadržan.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:48