StoryEditor
SplitO ‘BRIEFINGU‘

Kerum o Puljku: ‘Laže da bira po natječaju, a zapravo imenuje svoje sponzore. Prvi kojeg treba procesuirati je Puljak, a drugi je njegov zamjenik - rasist‘

Piše PSD
16. rujna 2021. - 20:45

Željko Kerum, na Facebooku je prokomentirao izjavu gradonačelnika Ivice Puljka koji je u 'Briefingu' Jutarnjeg lista' rekao da je obišao većinu gradskih tvrtki i u većini bio prvi gradonačelnik ikada koji ih je posjetio te da ga je to saznanje šokiralo.

- Onda sam shvatio o čemu je riječ. HDZ i Kerum su podijelili plijen tako da je 60 posto gradskih tvrtki pripalo HDZ-u, a 40 posto Kerumu. I nema što HDZ-ov gradonačelnik raditi u Kerumovoj tvrtci - rekao je Puljak.

Objavu Željka Keruma u kojoj je prokomentirao gradonačelnikovu izjavu prenosimo u cijelosti:

- Čitam intervju gradonačelnika Puljka, u kojem se referira na gradske tvrtke. Naslov je 'To je strašno'. Pitam gradonačelnika Puljka što je to strašno? Sve je uobičajeno. Kao što je bilo i prije, tako je i sada. Političke opcije dobiju izbore i stavljaju svoje ljude, tako je bilo i tako će i biti.

Razlika je samo što Puljak laže da bira po natječaju, a zapravo ne bira nego imenuje svoje sponzore koji su mu dali novce. Prvi kojeg treba procesuirati je Puljak, a drugi je njegov zamjenik- rasist koji je jučer proslavio dan Srpskog jedinstva 15.09.

Prošle godine na taj datum se rugao sa Splitom uručivši nagrade “Split je kurac”. Pitam Puljka zar nije strašno što njegov zamjenik “Bojan rasist” kaže radnicima gradskih poduzeća da će im ispitati obiteljsko porijeklo? Osim Pr-a ništa ne rade.

Namještaju plaćene oglase, u kojima neki od naših sugrađana govore kako oni rade dobro, a ko zna iz kojih interesa to govore? Split je hrvatski grad za koji su ginuli hrvatski branitelji i nitko nema pravo vrijeđati naš grad pogrdnim imenima - zaključio je Kerum.

item - id = 1127867
related id = 0 -> 1135335
related id = 1 -> 1135309
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2021 07:59