StoryEditorOCM
SplitSVEGA JE BILO

Ludi dan za splitske vatrogasce: zapalila se dizalica u Sjevernoj luci, zaglavila vrata ćelije, auto upalo u potok...

Piše Split SD
12. svibnja 2023. - 07:54

Splitski vatrogasci jučer su se dobro naradili, imali su ukupno devet intervencija, neke su zaista bile nesvakidašnje.

Jutro je krenulo, rekli bismo uobičajeno, pripadnici JVP grada Splita premještali su vozilo u sklopu onkologije na Firulama, pa uklanjali stablo na Kašjunima.

image
Joško Šupić/Cropix

Onda slijedi dojava da su se zaglavila vrata ćelije pritvorske jedinice u Drugoj policijskoj postaji Split, pa su to odradili, par sati kasnije zapalio se papir u stanu na Vrboranu, a onda veliki problem - u Sjevernoj luci zapalila se dizalica! Za kraj je splitska Javna vatrogasna postrojba sanirala Ulicu Ljudevita Posavskog nakon izlijevanja solne kiseline.

image
Tom Dubravec/Cropix

I pripadnici DVD-a grada Splita imali su posla. Odmah ujutro su u Žrnovnici izvlačili vozilo iz potoka, a u večernjim satima su gasili požar dvije stropne neonske lampe u montažnoj sportskoj dvorani ASK-a koje su pogašene od strane atletskog trenera s aparatom do dolaska vatrogasaca u ulici Hrvatske mornarice.

Za kraj ovog ludog dana imali su tehničku intervenciju ispumpavanja vode iz dvorišta obiteljske kuće koja je prijetila prodiranjem u stambene prostorije na Marjanskom putu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:23