StoryEditor
SplitIMA ZAINTERESIRANIH

Na natječaj za članove nadzornih odbora i upravnih vijeća pristiglo oko 600 prijava, dogradonačelnik Kuzmanić: Kandidati su izvrsni, neće biti problema popuniti navedena mjesta

Piše Ivana Perković
29. srpnja 2021. - 12:12

Javni poziv koji je Grad Split raspisao za popunjavanje mjesta u upravnim vijećima ustanova i odborima gradskih tvrtki pokazao se kao pun pogodak. Pristiglo je oko 600 prijava, što nam je potvrdio i dogradonačelnik Antonio Kuzmanić.

- Kako su prijave dolazile tako smo ih pregledavali i počeli smo ih odvajati s obzirom na to za koji nadzorni odbor ili upravno vijeće se netko prijavio. Dosta kandidata je u prijavi napisalo da se generalno stavljaju na raspolaganje, ali ima i onih koji su izričito tražili neku ustanovu ili tvrtku - objasnio je Kuzmanić, dodajući da je poziv raspisan za oko 80 mjesta u nadzornim odborima u upravnim vijećima.

Zadovoljan je brojem prijava, ali i izborom kandidata.

- Kandidati su izvrsni i ovoliki broj prijava je za mene iznad očekivanja. Neće biti problem popuniti navedena mjesta - kazao je Kuzmanić. 

Podsjetimo, izbor kandidata provodi se za ukupno 24 trgovačka društva i javne ustanove: Parkove i nasade, Lovrinac, Stano-upravu, Promet, Split parking, Vodovod i kanalizaciju, Čistoću, Splitsku obalu, Žnjan, Ustanovu za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom "DES" Split, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Javnu ustanovu Športski objekti Split, Javnu ustanovu za upravljanje Park šumom Marjan, za DV Radost, Grigor Vitez, Cvit Mediterana i Marjan, kao i za Regionalnu veletržnicu, Lučku upravu Split, EKO Kaštelanski zaljev, Zračnu luku Split, Centar za profesionalnu rehabilitaciju Split, Javnu vatrogasnu postrojba Grada Splita i Košarkaški klub Split.

item - id = 1116229
related id = 0 -> 1127645
related id = 1 -> 1127631
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 01:53