StoryEditorOCM
SplitA godine prolaze

‘Nadzorne kamere‘ snimile Splićanina u prekršaju: ‘Svi znaju ko je barba, al‘ niko se ne bi tija mišat... ‘

Piše split sd
21. rujna 2023. - 09:07

Jedan zreli gospodin je, usred bijela dana, odlučio ostaviti komad bijele tehnike pokraj kvartovskog kontejnera. To, međutim, nije promaklo budnom oku prolaznika te je slika na kraju završila na Facebook stranici Split nek bude čist ko suza.

- Početak Radunice, lipo barba na kolica donija glomazni otpad.. I tako svaki dan nađe se neki barba koji da bi uštedia za naručit kamion lipo iskipa ispred zgrade svoj otpad... Bravo barba - stoji ispod slikovne objave. 

Zatim su se nastavili nizati komentari u sličnom tonu. 

- Barba je bezobrazan i zna sigurno da se tako više ne baca bijela tehnika. Jer to je teški bezobrazluk ovo radit. I onda od mladih bolje očekujemo. A kad vide stare šta rade, nije čudno kakvi su oni.

- Ovakvi barbe redovito sve nakrcaju i nose nazad kad ih ja vidim. Nije poanta samo slikat nego ajmo lipo pakuj i nosi nazad.

- Dok se ne počne prijavljivati na prave adrese, a oni ne krenu s kaznama, sve će bit jedan veliki deponij. Vrime je da svi prestanu tražiti opravdanja za ove i slične.

- Svi znaju ko je barba, ka šta znaju i u drugim kvartovima ko preuređuje stan i ostavlja šut okolo. Al niko se ne bi tija mišat... I godine prolaze....

- Baš je lipo vidit tako kad se izađe iz zgrade u centru Splita tako otpad. Ma ja sam baš budala šta sam plaćala odvoz šute i namještaja... Tribala sam lipo posložit kraj kontejnera i nikom ništa. Poslije nažalost dođu drugi ljudi koji sve to raskopaju i bude po ciloj ulici smeća, na sve strane...

Na kraju ispada da su svi budale; i oni koji plaćaju i oni koji ne plaćaju odvoz glomaznog otpada.

Stvar je tim gora što je odvoz bijele tehnike besplatan. Dovoljno je samo kontaktirati ovlaštenu tvrtku Technomobile iz Splita na kontakte +385 20 382 011, +385 91 315 4000, te na email: tehnomobil.ee-otpad@a1net.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:01