StoryEditor
Split29. GODIŠNJICA

Obljetnica osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Puljak: Stojeći ovdje pred vama, kao čovjek i kao roditelj, ne mogu ni zamisliti vašu bol

Piše PSD
15. rujna 2021. - 17:55

Povodom 29. godišnjice osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, gradonačelnik Ivica Puljak zajedno s predstavnicima Županije, Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Hrvatske ratne mornarice i roditeljima poginulih položio je vijenac i upalio svijeću na Groblju branitelja na Lovrincu.

Splitska Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata obljetnicu svoga osnutka obilježila je danas i svetom misom u crkvi sv. Ante u Poljudu te Skupštinom u Domu Hrvatske vojske u Lori.

Nakon pozdravne riječi čelnika Udruge Roka Vranića, roditeljima palih branitelja s nekoliko riječi obratio se gradonačelnik Puljak.

image
Danijel Čikeš/Grad Split

- Stojeći ovdje pred vama, kao čovjek i kao roditelj, ne mogu ni zamisliti vašu bol. Uvijek ćemo biti zahvalni vašoj djeci i biti ponosni što su svoje živote dali za našu slobodu. Mi koji ostajemo moramo dati obećanje da ćemo našu zemlju izgraditi onako kako su je pali branitelji sanjali i zamišljali.

Želimo graditi grad ugodnog življenja, grad u kojem će svi njegovi građani biti jednaki pred zakonom i imati jednake šanse. Ako uspijemo izgraditi takav grad i takvu zemlju, onda se nadam da ćemo makar djelić vaše boli uspjeti ublažiti - kazao je gradonačelnik Puljak.

item - id = 1127567
related id = 0 -> 1135335
related id = 1 -> 1135309
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2021 21:05