StoryEditorOCM
Splittog ima samo kod nas

Pa di baš na jadne beštije; pogledajte kako se skuteraš u Splitu ‘obračunao‘ s jednom od njih... ‘Debil; ‘Seljačina...‘

Piše Split SD
8. veljače 2024. - 21:10

Križanje Ulice slobode i Glagoljaške na Gripama, kad bolje promislite, prilično je opasno jer nikad ne znate kad će cestu odlučiti prijeći - paunovi.

Splićani već znaju da su se udomaćili u ovom dijelu grada, mada se koji put zanesu pa ih put nanese i malo dalje, pa ih znamo viđati i u prilično udaljenijim kvartovima. U skladu s tom spoznajom, vozači im kulturno stanu i puste ih da prođu, navikli smo se već na zajednički suživot...

image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix

Doduše, očito ne baš svi. Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanuo je video u kojem se vidi kako je jedan motorist prilično nervozno krenuo Ulicom slobode nakon što mu se na semaforu upalilo zeleno svjetlo.

U tom trenutku par paunova je prelazio cestu, ali, avaj, njima je bilo crveno, očito nisu dobro pogledali semafor, skuteraš je projurio između njih i bijesno zamahnuo nogom prema jednom skoro ga udarivši.

image
Screenshot/Prometne zgode i nezgode

Ispod videa su se odmah nanizali komentari poput "kreten", "krkan", "seljačina", "debil"...

No, bilo je i onih koji ne gledaju na slobodno šetanje splitskih paunova s odobravanjem.

- Nigdi na svitu nema da životinje šetaju gradon, pardon, ima u Africi, znači ili ih ogradi ili maknit koje su ovo pi...rije da šetaju po cesti

- I meni ih je pun k.....tj. svima koji žive u kvartu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:50