StoryEditorOCM
SplitQuo vadis?

Pogledajte gdje je u Splitu završio ovaj nesretnik daruvarskih tablica. Možemo nagađati što mu bi, nekoliko je opcija...

Piše Mario Matana
5. travnja 2024. - 15:36

Uffff, koliko li nas ovakvih likova čeka ove sezone? Pajdo u Seat Ibizi (naravno, daruvarskih tabli, svi znamo što to znači) lagano se okreće posred Domovinskog rata olitiga kod Općine. Čak je i vozač autobusa, istina turističkog, nije Prometovac u pitanju jer bi se to drugačije rješavalo, signalizirao ostalim sudionicima u prometu oprez, zbog maloumnika na cesti.

Upao je nekako jadničak u smjer za središte grada, a naša sugrađanka koja je snimila prizor nije uspjela do kraja ispratiti prometnu dramu koja se odvijala preko puta Dioklecijanove tržnice, samo nekih 1.700 godina kasnije...

E sad, je li došao iz smjera Bihaćke, zgrade Lavčevića, pa je zbunjen radovima ispred zgrade Županije ušao u krivi smjer ili je upravo napustio parkiralište ‘skriveno‘ pored ‘Yoga cornera‘ i obližnjeg kafića pa je namjeravao skratiti put (sudeći po smjeru prednjih kotača), ostaje za nagađati.

Ili je možda samo Englez koji se još dobro ne snalazi s kontinentalnim pravilima? Kako bilo, sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica. Ako ne računamo potrošnju živaca, koje će trebati dobro ojačati za preživjeti ovo ljeto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 14:44