StoryEditorOCM
SplitRAZMISLITE DVA PUTA

Policija s partnerima za četvrtak sprema akciju nadzora korištenja i zlouporabe parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom

Piše PSD
13. travnja 2021. - 13:48

Suradnja Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Područnog Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u Splitu, te udruge "Vjeruj i djeluj", rezultirala je zajedničkom inicijativom provođenja nadzora korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom.

U četvrtak, 15. travnja od 9 do 13 sati, na području čitave Splitsko-dalmatinske županije provest će se akcija nadzora korištenja parkirnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom.

Kontrolirat će se korištenje parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom od strane drugih osoba i moguća zlouporaba znaka pristupačnosti.

U akciji će uz policijske službenike sudjelovati i djelatnici prometnog redarstva, uz nazočnost predstavnika Područnog Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom i pojedinih osoba s invaliditetom.

Na kraju iz policije još jednom žele ukazati na obvezu i potrebu poštivanja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 22:58