StoryEditor
Splitsretno im bilo

Romantični znanstvenik: Ivica Puljak javno čestitao Marijani 26. godišnjicu braka, ovoga puta nije spominjao atome, ali jest jednu mnogima nepoznatu riječ

Piše PSD
16. rujna 2021. - 15:34

Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se …

Objavio je to splitski gradonačelnik Ivica Puljak na svom Facebook profilu, zajedno sa selfijem na kojem su on i supruga mu Marijana. Na taj način joj je čestitao godišnjicu braka, a Marijana je dobila i cvijeće.

A da ne biste guglali šta bi to značila infinitezimalna prepirka, evo male pomoći: neznatna, kromatska, najsitnija, rezultantna, subatomska prepirka. Toliko mala i beznačajna da se ne može ni izračunati. Dakle, i Puljci se ponekad neznatno porječkaju, što je sasvim OK.

Rijetki su ti koji znaju za infinitezimalni račun, odnosno metodu računanja s beskonačno malenim veličinama, pa je i ovo način da Puljak malo educira široke mase. Jer su im odmah po objavi statusa mnogi krenuli čestitati. Čestitkama se pridružujemo i mi.

item - id = 1127799
related id = 0 -> 1128069
related id = 1 -> 1127994
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 06:53