StoryEditorOCM
Splitrazočarani

Splićani nakon proglašenja pobjednika usahnuli, Riva se ispraznila: Sve je ovo namišteno, sve se svodi na jedno...‘

Piše Jelena Banovac
12. svibnja 2024. - 01:19

- Snili smo, čekali smo, i nadali se. Nakon besprijekornog nastupa bili smo uvjereni, Baby Lasagna će biti pobjednik Eurosonga. Vjerovali smo da se nakon 35 godina Eurosong vraća u Hrvatsku.

Od samoga početka i publika i kladionice bili su nam naklonjeni. Baby Lasagna i njegova zarazna energija s razlogom su postali svjetskom senzacijom. Hrvatska je zasjala na  Eurosongu. Marko je donio val ponosa - prve su reakcije Splićana na rezultate Eurosonga.

Susreli smo prijateljice Ninu i Stellu koje su s nama podijelile svoje dojmove.

- Sve je ovo namišteno, očekivala san top tri, ali ne iznenađuje me šta je pobjedu odnila Švicarska. Zaslužili smo, ali sve se svodi na jedno. Prijavljivanje na Eurosong je Sizifov posal, zaključila je Stella.

- Mislim da je super šta smo otvorenog uma, nisan razočanana zbog nastupa, ali jesan zbog politike, stanja u državi. Najviše me razočara nastup Izraela. S obzirom na situaciju, pitam se što on još na Eurosongu ima raditi - složne su djevojke

Marko, hvala ti što si nas učinio ponosnima, hvala ti što si nas podsjetio na snagu zajedništva - jasno će na kraju Nina i Stella.

Ushićenje i podrška Marku na početku večeri preplavile su ulice gradova i društvene mreže. Entuzijazam je splasnuo kada smo saznali da je ipak pobjedu odnijela Švicarska.

Riva se ipak ubrzo nakon proglašenja pobjednika počela prazniti...

image
Nikola Vilić/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 12:46