StoryEditorOCM
SplitFOTOŽULJ

Splićanin ispalio zbog poznatog restorana, svaki vikend ista priča: ‘Šaketanje, prijetnje, cipelarenje... Hvala!

Piše SPLIT SD
20. prosinca 2023. - 21:04

Pronaći parking mjesto u Splitu ravno je lutriji, u pojedinim kvartovima stanje je toliko jadno da ljudi već čupaju kosu kad se približavaju svojim kućama. Sve se to dodatno zakomplicira, posebice vikendima, kada se recimo pored zgrade ili kuće u kojoj živite nalazi neki restoran, konoba ili pub.

Jedan se Splićanin tako požalio na jedan poznati restoran na Trsteniku, sve je objavio na društvenim mrežama. Evo što mu točno smeta.

- Kao i svaki put kad (restoran, noćni klub ili nešto treće) otvori svoja rolo vrata i razdragana rulja okupira sve nogostupe, pješačke prelaze i sva moguća mjesta svojim prestižnim automobilima stanari okolnih zgrada strepe do ranog jutra kad pijani pohod završava.

Danas smo počašćeni totalnim zakrčenjem ulice i predblagdanskim šaketanjem, prijetnjama, cipelarenjem.... Pravi Božićni duh.. Hvala onima koji su dopustili da ovakav objekt postoji u našem kvartu.

Posebno pitanje je i što rade naši organi reda, prometni redari a i kotarski predstavnici .... Hoće li netko ovom stati na kraj i uvesti red !

Slažu li se stanari okolnih zgrada da je vrijeme da ovakvi objekti nemaju mjesta u našem kvartu? Damir Barbir/Bojan Ivošević- objavljeno je na grupi Trstenik Split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:13