StoryEditorOCM
Splitdolijao policiji

Splićanin zadnja tri mjeseca haračio po gradu; u sedam navrata je provaljivao, krao... A tek mu je 28 godina

Piše Split SD
2. veljače 2024. - 10:39

Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela četiri teške krađe, dvije krađe i nedozvoljenu uporabu osobnih podataka.

- Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je spomenuti 28-godišnjak u protekla tri mjeseca na području Splita i Podstrane provalio u kuću, garažu, ostavu i građevinski kontejner odakle je otuđio razni alat i druge predmete.

Također ga se sumnjiči da je dana 23. siječnja otuđio osobno vozilo, na području Podstrane, koje je naknadno pronađeno na području Splita i vraćeno vlasniku.

Dok je iz vozila otuđio razne predmete, novac i osobne dokumente, a s osobnom iskaznicom oštećenog koja se nalazila u osobnom vozilu, dana 24. siječnja sklopio pretplatnički ugovor te preuzeo dva mobitela.

Nadalje je utvrđena sumnja da je u vremenu 25./26. siječnja iz parkiranog i otključanog osobnog vozila u Splitu otuđio novac.

Procijenjena materijalna šteta iz navedenih kaznenih djela cijeni se na preko 10 tisuća eura. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu - navode u splitskoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:30