StoryEditorOCM
Splitnova runda

Splitski HDZ-ovci u niskom startu: stižu Plenković i Ursula von der Leyen, održat će veliki predizborni skup

Piše split sd
9. svibnja 2024. - 10:55

Split će ovog petka biti sjedište predizbornog skupa na koji stižu predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zajedno s vodećom kandidatkinjom EPP-a na europskim izborima Ursulom von der Leyen i ostalim kandidatkinjama i kandidatima s liste HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u 15.30 sati sudjelovat će na događaju zaklade Robert Schuman za bivše stažiste Zaklade u hotelu Radisson.

Na terasi hotela Radisson u 16.30 sati Andrej Plenković i Ursula von der Leyen družit će se s mladima, a u 17.30 sati planirana je šetnja splitskom Rivom i kava. 

Veliki predizborni skup na rasporedu je u 18.30 sati u dvorani Gripa na kojem će nazočiti i vodeća kandidatkinja EPP-a Ursula von der Leyen, predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto te predsjednik HNS-a BiH Dragan Čović. Šef splitskog HDZ-a poziva sve na Gripe: 

Tomislav Šuta poziva sve na Gripe: ‘Dođi i podrži početak kampanje za europske izbore. HDZ i EPP organiziraju najveći skup u Europi, baš ovdje kod nas u Splitu. Stoga, petak u 18:30, dvorana Gripe, vidimo se‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 05:36