StoryEditorOCM
Borilački sportovidjevojka s Balkana

Izbjeglica iz Zenice na profilu ima i hrvatsku zastavu, velika je hrvačka zvijezda, ali i djevojka zvijezde Partizana

Piše Sport SD
16. studenog 2023. - 20:46

Bruno Caboclo nedavno je postao igrač Partizana. Brazilski košarkaš pojačanje je pod košem za Crno-bijele. Dokazala je to i sinoćnja predstava u porazu od Bayerna u kojoj je bio najbolji strijelac svoje momčadi s 19 koševa. Osim njegovih košarkaških vještina, regionalnim medijima za oko je zapelo i to što je u vezi sa Srpkinjom. Ona je Monika Klisara, djevojka rođena u Zenici koja danas živi u SAD-u.

Njezini su roditelji za vrijeme rata emigrirali preko Bare, točnije u Kanadu. Petrović je posao odveo u SAD. Čime se bavi? Kako kaže njezin Instagram profil – profesionalna je hrvačica. Na njemu je ponosno istaknula i tri zastave: srpsku, hrvatsku i kanadsku što govori o njezinom porijeklu.

Ipak, na društvenim mrežama njezin se profil može pronaći pod drugim imenom. U svijetu hrvanja ona se zove Karmen Petrović. Trenutno se natječe za ‘Next‘, ogranak ‘WWE-a‘. Tamo je debitirala ranije ove godine, a pokušat će se izboriti za „prvu ligu” profesionalnog hrvanja, kako ga u Americi zovu.

Karmen je dio „razvojnog centra” te se pokušava izboriti za ugovor u nekoj od tri organizacije – RAW, Smackdown ili NXT. U „hrvanje” je stigla nakon karijere u karateu u kojoj je dogurala sve do crnog pojasa. Dvaput je bila srebrna na državnim prvenstvima u Kanadi i petoplasirana na Panameričkim igrama čime je izborila i pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 02:03