StoryEditor
Borilački sportovirumunj nije imao šanse

Pogledajte spektakularni nokaut s kojim je Antonio Plazibat došao do najveće pobjede u karijeri

Piše Fight Site
23. listopada 2021. - 22:37

Solin i jedan veliki dio Splita večeras su na nogama, ali i svatko tko prati borilački sport u Hrvatskoj, budući da je Antonio Plazibat još jednom napravio ogroman rezultat, ali ovim putem svakako najveći u svojoj karijeri. Silovitim, agresivnim i prije svega ubojitim nastupom savladao je Benjamina Adegbuyija na način da je Rumunj tako nemoćno izgledao tek protiv najboljeg na svijetu, Rica Verhoevena, piše Fight Site.

Već sredinom prve runde Plazibat je uzdrmao svog protivnika, nakon što je izdržao nekoliko opakih udaraca nogom u tijelu, ali tada ga nije uspio završiti, iako je Adegbuyi bio u teškom stanju, očito šokiran time gdje se tog trenutka našao. Kanonada do kraja runde nije Plazibatu donijela pobjedu, no zato je to napravio odmah na početku druge, nakon samo par sekundi. Nije čekao niti se pogledavao s protivnikom nego je odmah krenuo završiti meč. Očito još nedovoljno oporavljen od svega što je primio u prvoj rundi, bivši dvostruki izazivač za svjetsku titulu nije dovoljno čvrsto držao blok i udarci su prošli. Tijekom brojanja izgubio je Adegbuyi ravnotežu i bilo je gotovo.

Sve to možete vidjeti u snimci koju je Glory podijelio na svojoj Facebook stranici. Pogledajte ga OVDJE.

I naravno, poruka svijetu je poslana, Antonio Plazibat je tu da dugo ostane i sigurno više nitko nikad neće meč protiv njega shvatiti kao nešto gdje bi trebao sigurno pobijediti

item - id = 1137455
related id = 0 -> 1140107
related id = 1 -> 1138361
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 13:03