StoryEditorOCM
Domaći nogometKad će taj četvrtak

Ako se pitate ima li tv prijenosa utakmice ‘ranjene‘ Hrvatske i Turske, onda je ovo pravi tekst za vas

Piše F. V.
11. listopada 2023. - 14:03

U nastavku kvalifikacija za Euro 2024. godine Hrvatska će u četvrtak u Osijeku ugostiti Tursku, a potom u nedjelju 15. listopada gostuje u Walesu (Cardiffu). Ovo će biti prva utakmica nogometne reprezentacije Hrvatske na ovog ljeta otvorenoj Opus Areni koja je rasprodana u samo osam minuta. Na stadionu se očekuje oko 12 tisuća navijača. Kapacitet stadiona je oko 13 tisuća gledatelja, a stižu i turski navijači.

U ovaj susret momčad izbornika Zlatka Dalića ulazi s mnoštvom kadrovskih problema. Mnogo je izostanaka zbog ozljeda, najviše među napadačima što stvara najviše glavobolje izborniku i stručnom stožeru, a pobjeda bi bila vrlo važna zbog zadržavanja kursa prema izravnom plasmanu na završni turnir u Njemačkoj. Prva dva mjesta u skupini vode izravno na Euro. Međutim, velikih poteškoća s ozljedama ima i Turska koju vodi novi izbornik Talijan Vincenzo Montella.

Utakmica se igra s početkom u 20.45 sati. Susret će se moći pratiti u televizijskom prijenosu na Novoj TV. Program uoči utakmice počinje u 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 22:41