StoryEditorOCM
Domaći nogometpitamo vas

ANKETA Radikalna promjena za EURO, što mislite o novim dresovima hrvatske reprezentacije?

Piše Sport SD
14. ožujka 2024. - 09:27

Hrvatski nogometni savez otvorio je TikTok profil i misterioznim videom najavio da za fanove hrvatske reprezentacije priprema nešto “novo i uživo”. Radi se o novim dresovima u kojima će hrvatski reprezentativci nastupati na Euru u Njemačkoj u lipnju, a službeno predstavljanje je u ponedjeljak na velikom događaju u Zagrebu.

image
Ilustracija: Petar Raguž

Reprezentacija će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine, a Sportske novosti dobili privatnim kanalima, neslužbeno, dresove koji su napravljeni i isporučeni. Golema je razlika po pitanju prvog dresa. On nema na sebi brojne crvene i bijele kvadratiće nego su mnogo veći pa je s prednje strane samo osam polja, od toga su tek dva cijela. Rukavi su bijeli, a ima i bijeli ovratnik. 

image
Ilustracija: Petar Raguž

Nikad Hrvatska nije imalo tako velike kvadrate, pomalo čak sliče na jedan dres koji je svojedobno imala Sjeverna Irska. Kad HNS predstavi dresove znat ćemo službeno je li to definitivno. Pričuvna garnitura je ponovno plava, s tamnijom i svjetlijom varijantom kvadratića koji su bitno manji, ali se vijore pa izgledaju kao romb. Doista, novo ruho za Njemačku.

Pitamo vas, što mislite o novim dresovima hrvatske nogometne reprezentacije?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:53